duminică, 18 aprilie 2010

Remedii florale Bach si emotiile excesive la examene

Propun spre publicare detalii despre aceste remedii minunate si mult ajutatoare in momente de rascruce in viata si cariera. Multumesc cititorilor pentru intelegere si sprijin.

Emotiile inaintea unui examen (capacitate, bacalaureat, licenta, carnet de sofer, testari, interviuri, probe profesionale de cunostinte teoretice si aptitudini, in diferite domenii) sunt normale, insa in majoritatea cazurilor, nu reusim sa ne mutam atentia de pe starea de frica spre scopul actiunii noastre, astfel ca acestea devin exagerate si produc tulburari atat de mari, incat nu putem sustine lucrarea de examen cu intreaga noastra capacitate, pe masura bagajului de cunostinte acumulate prin munca si perseverenta.

Prezentam aici remediile care corecteaza si vindeca aceste dizarmonii psiho-emotionale, astfel sa ne bucuram de succes in ceea ce priveste rezultatul muncii si efortului nostru:

-RESCUE REMEDY, ne ajuta in caz de soc emotional, examenul in sine ne poate produce o astfel de stare;
-STAR OF BETHLEHEM, ne da incredere deplina in reusita;
-WILD OAT, cu acest ajutor ne urmam scopul si nu ne abatem de la telul nostru;
-ASPEN, alunga emotiile necontrolate provocatoare de transpiratie, tremur,
iritabilitate, nod in git, plans , agitatie psiho-motorie, lipsa de concentrare;
-CHERRY PLUM, armonizeaza lumea emotiilor care creeaza presiune interioara puternica, care ne face sa ne simtim ca in pragul unei explozii;
-BUD CHESTNUT, ne ajuta sa invatam din greselile anterioare sau din greselile altora;

Remediile prezentate in acest articol compun o formula generala. Pentru alcatuirea unui tratament individualizat, in flaconul de tratament se pot adauga si alte remedii pentru situatii personale.
Alaturi de munca, perseverenta, increderea familiei si remedii pentru sustinere, sa aducem langa noi in rugaciune Ingerul Pazitor si pe Maica Domnului atotajutatoare.

SUCCESE TUTUROR!



Farmacist Specialist Iuliana Giurgea
Competenta in Homeopatie si Terapii Florale Bach
Practician vindecari reconective si Reconectare
http://terapiifloralebach.blogspot.com / 0741227751

4 comentarii:

  1. Va salut,ma numesc NAE COSTEL si locuiesc in BUCURESTI,de cativa ani am inceput sa am niste stari emotionale foarte intense,emotii care cresc de la o zi la alta,de ex,vin superiori in control,generali,amirali,etc,ma apuca tremuratul la propriu si debia pot sa ma stapanesc,ma opreste echipajul de politie se intampla acelasi lucru,merg la o festivitate,nunta,etc aceasi situatie,intrebarea mea este,se poate rezolva aceasta stare emotionala prin homeopatie,v-as ramane profund indatorat daca-mi puteti raspunde,cu mult respect.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur ca da, se rezolva cu ajutorul tratamentelor homeopate si a Terapiilor Florale Bach. Impreuna trateaza starile emotionale prin care treceti.

    RăspundețiȘtergere
  3. cum por beneficia de aceasta terapie

    RăspundețiȘtergere