Tratamente oferite de cabinet


CABINET TERAPII ALTERNATIVE ȘI TERAPIE FLORALĂ BACH vă pune la dispoziție următoarele metode de vindecare, dezvoltare personală și armonizare:

TERAPIE FLORALĂ BACH
Terapie cu remedii din flori care vindecă toate stările dizarmonice la nivel psiho-emoțional, care netratate, provoacă, și sunt cauza tuturor bolilor cronice. Avem la dispoziție 38 de remedii florale care armonizează și vindecă stările de frică, neadaptare, panică, neliniște,
nesiguranță, subapreciere, confuzie, dureri și suferințe sufletești adânci.
HOMEO-MEZOTERAPIA
Homeo - mezoterapia constă în aplicarea unor tratamente injectabile homeopate și naturiste într-o combinație de mare calitate după metoda de tratament Guna, în punctele de acupunctură și cele distale. Cabinetul ofera consultanță și tratamente homeo-mezoterapice pentru bolile reumatologice a zonelor cervicală, lombară, sacrală, tratamente pentru coxartroză, gonartroză, sciatică, lombago și altele, și în probleme ale medicinii estetice precum riduri, estetica sânilor, ten degradat, celulită, varice, supraponderabilitate.
TRATAMENTE NATURISTE
Ofer consultanță în cele ce privesc tratamentele naturiste și homeopate, precum și diete specifice anumitor boli.
SACROTERAPIA
Rugăciunea și conectarea la divinitate este esențială pentru orice vindecare a sufletului, trupului și a arborelui genealogic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu