miercuri, 26 iunie 2013

Seminarul Guna - HOMEO-MESOTERAPIA

Seminarul a fost sustinut  la Bucuresti  in data de 25 mai 2013 de prof. De Bellis de la Institutul Guna  din Italia, care produce si foloseste pentru tratament preparate homeopate, injectabile in punctele de acupunctura. Metoda de tratament se numeste homeo-mesoterapia.

Seminarul s-a adresat medicilor si farmacistilor, si este de ultima noutate si cu rezultate spectaculoase, in mod special in afectiunile reumatismale.
Va recomand aceste tratamente naturale foarte eficiente.
   
HOMEO-MEZOTERAPIA se afla in oferta cabinetului meu, unde se pot primi consultatii si tratamente folosind acest tip de terapie. Informatii gasiti mai jos si aici:

Homeo - mezoterapia constă în aplicarea unor tratamente injectabile homeopate/naturiste într-o combinație de mare calitate după metoda de tratament Guna, în punctele de acupunctură și cele distale. Cabinetul ofera consultanță și tratamente homeo-mezoterapice pentru bolile reumatologice a zonelor cervicală, lombară, sacrală, tratamente pentru coxartroză, gonartroză, sciatică, lombago și altele, și în probleme ale medicinii estetice precum riduri, estetica sânilor, ten degradat, celulită, varice, supraponderabilitate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu