miercuri, 11 iulie 2012

Va intereseaza

       Puteti urmari emisiunea difuzata de Antena 1 pe blog, accesand linkul ce va v-a directiona imediat spre site-ul postului unde este disponibila inregistrarea.
     
       Emisiunea va ofera informatii despre ce inseamna Terapia Florala Bach, cum se administreaza si cum actioneaza, cum sunt determinate remediile potrivite fiecarei persoane si care dintre aceste remedii sunt potrivite afectiunilor fizice (boli cardiologice, boli de stomac, cancer, etc), cat si celor emotionale (stari de frica, atacuri de panica, emotivitate, depresie, etc).
       In acelasi timp, sunt expuse o multitudine de alte situatii in care picaturile cu remedii florale sunt ajutatoare precum: administrarea stresului si a emotiilor in viata cotidiana, stapanirea de sine in cazul examenelor, exprimarea fara trac in public. Urmariti emisiunea si descoperiti cum va pot ajuta esentele si cum sunt administrate in raport cu alte medicamente sau tratamente.
     
Va doresc vizionare placuta si astept orice intrebare despre subiectul discutat.

VA INTERESEAZA cu Cristian Deceanu, invitat Iuliana Giurgea, Farmacist si Terapeut Bach!



2 comentarii:

  1. buna ziua. in brasov se gaseste asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua Deea,
    Aceste remedii se pot trimite indiferent de orasul in care se afla pacientul. Daca ai intrebari, te rog contacteaza-ma pe mail.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere