miercuri, 4 mai 2011

Modul de actiune al Remediilor florale Bach

Remediile Florale Bach sunt remedii naturiste obtinute din flori care influenteaza in mod pozitiv starile de discomfort emotional, tratandu-ne eficient si nedaunator organsimului. Terapia Florala Bach este o terapie neagresiva care nu are efecte secundare si nu interactioneaza cu alte medicamente sau tratamente desfasurate concomitent.

Fiecare din cele 38 de remedii sau esente sunt purtatoare de informatie benefica - principiul activ de vindecare - destinata tratarii unei starilor emotionale distincte; informatia continuta de fiecare flacon de tratament vine sa contrabalanseze acea stare emotionala dizarmonca si deficitara.

Remediile Florale Bach se folosesc atat pentru a trata tulburarile psiho-emotionale (anxietate, atac de panica, depresii, emotivitate accentuata), cat si a bolilor care sunt deja manifeste in corpul fizic ca urmare a acestor tulburari.
Orice tulburare sau dezechilibru in corpul nostru mental si emotional ne impiedeca sa ne ducem viata in mod armonios si linistit. Acestea netratate la timp si trecute cu vederea produc boli la nivelul corpului fizic.

Avem nevoie sa invatam sa intervenim in mod corect si corespunzator in reglarea emotiilor, gandurilor si sentimentelor noastre si cultivata o igena a manifestarii noastre mentale si emotionale. Aceasta este o adevarata datorie fata de noi, prin urmare trebuie sa dezvoltam o stare de devotament fata de noi insine, ajungand la putinta de a tine sub control toate formele de manifestare a existentei noastre.
Exista momente si situatii de viata prin care trecem care produc tulburari psiho-emotionale mari, devastatoare, carora nu le putem face fata si intelege. Ne trezim in fata unui haos psiho-emotional care lasat la voia intimplarii sau lasat sa "treaca de la sine" devine sursa unor boli fizice, astfel ca ne trezim neputinciosi, izolati si marginalizati.

Cu multa intelepciune si atentie putem sa ne ajutam in orice situatie de criza sau tulburare (pierderea cuiva drag sau a locului de munca, pierderea unei situatii profesionale sau familiale stabile, pierderea starii de sanatate, schimbarea statutului profesional sau familial), care pot avea ca rezultat depresia,anxietatea, atacul de panica , insomnia rebela, socul emotional,renuntarea la viata prin stare de apatie si indiferente. Remediile Florale Bach asociate cu practicarea constanta a unei igene mentale si emotionale, intarirea corpului fizic si a sistemului nervos cu anumiti compusi precum microelemente, provitamine si vitamine de baza pentru metabolismul celular ne ajuta sa depasim oricare din situatiile mai sus mentionate. Tratamentul cu remediile florale bach este unul natural, se face individualizat, in functie de ce manifesta pacientul, astfel ca fiecarei stari emotionale dizarmonice ii corespunde un remediu ajutator.

Unei persoane care nu-si vede telul de urmat in viata ii este administrat remediul “Wild Oat” care o va centra spre telul pentru care, in mod nativ, are calitatile necesare. Prin urmare, ca rezultat al tratamentelor cu remedii florale Bach, se trezeste ghidul nostru interior care ne va dirija spre situatii de viata armonioase si ne vor da putinta de a asculta vocea acestui ghid interior.

Reamintesc ca orice tratament, indiferent de natura acestuia, fie alopat sau naturist, are nevoie de incredere, timp de actiune si de conectare a pacientului la iubirea divina prin rugaciune catre sfantul inger pazitor si catre toate puterile ceresti care ne sunt mijlocitori in calea spre vindecare.

Doamne ajuta!
Lumina sfintei invieri sa fie cu noi toti!

Farmacist Specialist Iuliana Giurgea
Competenta in Homeopatie si Terapii Florale Bach
Practician vindecari reconective si Reconectare
http://terapiifloralebach.blogspot.com/ 0741227751

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu