luni, 23 noiembrie 2009

Mana de ajutor

Consider ca dependenta de alcool e o problema a intregii familii si se poate da o mana de ajutor prin mai multe metode:

1) porniti o curatenie spirituala, in casa si ptr fiecare din voi in parte, sfestanie, rugaciune, post si Sf. Maslu, iar persoana care consuma sa fie data pentru toate slujbele la mai multe manastiri; se specifica acatist ptr dezlegari, acatist ptr Sf. MASLU, acatist ptr Sf. LITURGHIE. TOATE ACESTE ACATISTE LA MAI MULTE MINASTIRI.
2) porniti o curatenie din punct de vedere alimentar, incat sa se schimbe informatia in organism, adica se consuma legume, salate, fructe, in salate sau cu orice mancare se potriveste, se adauga usturoi si cimbru;
3) schimbati, adica faceti un switch in modul de a-l vedea si a va gandi la persoana care are aceste probleme; de exemplu faceti o afirmatie pozitiva zilnic, ea va schimba relatia dv si va va percepe ca un om care-l respectati si va avea mai multa incredere in ajutorul dv, plus ca va deveni ceea ce dv. afirmati zilnic. "x" , sotul, sau fiul, sau mama (oricine ar fi) cel iubitor, plin de incredere, plin de iubire, respect pentru viata, daruit cu iertare , incredere, vointa si putere, este inconjurat de ingeri pazitori, calauzitori, indreptatori si iluminatori, care-i indreapta soarta ca si prin aceasta sa se slaveasca numele tau cel din treime, DOAMNE SFINTE.
4) organismul uman trebuie ajutat cu suplimente, cum ar fi picaturile BERES care contin microelemente care stau la baza enximelor si aminoacizilor esentiali cu rol primordial in metabolism; de asemeni apelam la tonice ptr celula nervoasa si hepatica.
5) cura cu miere de albine si scortisoara 2 lingurite /1 lingurita dimineata cu 200 gr apa rece
6) mersul pe jos seara 1 ora, respirind profund 4 timpi inspir, 4 timpi se tine, 4tipi expir ,4 timpi se tine,
7) ceai de pedicuta 2 cani pe zi si 1 cana de ceai de cimbru
8) mers in pelerinaj la sf manastiri si locuri sacre cu mare incarcatura energetica
9) Tratamente FLORALE BACH care armonizeaza starile emotionale aflate in dizarmonie, sunt ca un dar divin pentru toate persoanele cu dependenta de alcool
10) ajutorul celor din familie sa fie permanent insotit de dragoste, iertare si COMPASIUNE!
11) administrarea produsului MAGNEZIU si POTASIU, de la plafar, pentru a corecta lipsa de potasiu care da aceasta mare pofta de alcool.
DOAMNE AJUTA!
VA STAU LA DISPOZITIE!
E-MAIL: terapii.florale@gmail.com sau dia_luna_sol@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu