duminică, 28 decembrie 2014

Remedii naturale - Terapia Florala Bach

Remediile Florale Bach sunt remedii naturale in totalitate, obtinerea lor facandu-se tot simplu si natural, in Centrul Bach respectandu-se anumite reguli in acest proces - aici ma refer la cele de ordin spiritual.

Remediile Florale Bach denumite si Esentele florale au fost supranumite asa pentru efectul lor curativ, pentru informatia care o poarta  si pentru modul in care cresc potentialul pozitiv al trasaturilor noastre de caracter si a corpului emotional.

Ele reprezinta sufletul plantei si este partea Duhului Sfant pe care Dumnezeu cel Creator a pus-O in ele. Deci primiti darul lor si va bucurati ca va ajuta sa cresteti in iubire, intelegere, intelepciune, rabdare, curaj, intuitie, justa apreciere, bucurie, cunoastere, depasirea momentelor dificile, de adaptare, de inceput, de  urcus si desavarsire. 


Rugamintea mea vine sa faceti cunoscuta aceasta terapie - printre cei care ar nevoie de acesta sunt copiii si indicat ar fi ca acestia sa fie tratati natural, si cu aceste remedii care nu au efecte adverse. 

Va multumesc si va rog sa apelati la Esentele Florale Bach cu incredere!

Relatii la terapii.florale@gmail.com si 0741227751.