duminică, 19 ianuarie 2014

AFECTIUNI HEPATICE SI HEPATO-BILIARE SEPOT TRATA CU REMEDII FLORALE BACH

 AFECTIUNI HEPATICE SI HEPATO-BILIARE  SE POT TRATA CU REMEDII FLORALE BACH
Stim ca afectiunile  hepatice  si  hepato-biliare au drept cauza sentimente puternice de minie,furie,
nerabdare,de dominare,de lipsa de toleranta,de perfectionism,iar pentru toate aceste manifestari emotionale exista REMEDII FLORALE BACH corespunzatoare,pe care le putem asocia cu diverse remedii homeopate (de exemplu HEPATO-DRAINOL)  sii alte suplimente nutritive functie  de simtomatologia fiecarei persoane in parte.

Tratind cauza afectiunilor hepato-biliare obtinem rezultate imediate si trecem pe o trapta superioara de traire in armonie cu noi insasine si cu tot ceea ce ne inconjoara.

Am    dat acest exemplu al afectiunilor pe aria hepato-biliara,insa aceasi metoda o aplicam si altor afectiuni cum ar cele pulmonare ,renale reumatismale,ale sistemului osos.

Mentionez ca pentru toate afectiunile la nivelul articulatiilor si coloanei vertebrale asociem REMEDIILE FLORALE BACH cu remedii homeopate injectabile aplicate in anumite puncte de acupunctura metoda denumita HOMEO- MESOTERAPIA rezultatele terapeutice sin remarcabile.

VA MULTUMIM SI VA ASTEPTAM !

miercuri, 15 ianuarie 2014

Invitatie

Viata este o competitie si desigur cu totii dorim sa iesim invingatori din toate testele pe care ni le pune in fata existenta nostra ca fiinte ale acestui pamint, inca de cum ne nastem si parcurgind toate etapele de viata, crestere si maturizare.  este corect sa stim si sa alegem metodele care ne pot ajuta in situatiile mai dificile.
Aici ma refer la REMEDIILE FLORALE BACH pe care trebuie sa le avem in vedere si sa nu asteptam, sa ajugem in situatii limita, marcati de anxietate, de depresie, ci sa apelam la aceste remedii petru orice stare de apatie, lipsa de incredere, curaj oboseala, tristete, deziluzie, gelozie, furie, neliniste, impulsivitate, perfectionism,  precautie excesiva, deznadejde, nehotarire, sentimentul de lipsa de valoare, indecizie, astenie, impovarare.

VA INVIT SI VA STEPT CU MARE CU MARE DRAG!