miercuri, 9 decembrie 2009

RETETA NATURISTA PENTRU DEREGLARI MENSTRUALE SI INFERTILITATE

Pentru a veni in ajutorul doamnelor care au astfel de probleme, le pun la dispozitie aceasta reteta, care, in completare cu ESSENTELE FLORALE BACH (redau speranta, increderea si echilibrul, mai ales dupa multe incercari esuate) conduc spre rezultate pozitive!

Iata reteta :
TINCTURA BRANCA URSULUI - 1 lingurita dimineata si 1 lingurita seara, se amesteca cu putina apa.
TINCTURA DE MLADITA DE ZMEURA - 25 de picaturi dimineata, 25 de picaturi seara.
CEAI DE CRETISOARA amestecat cu CEAI DE COADA SORICELULUI.

Tratamentul se face 3 luni, zilnic, fara a fi intrerupt.
Este indicata folosirea unei perne electrice, aplicata in zona abdomenului inferior, seara de seara (caldura uscata ajuta foarte mult). Cine are posibilitatea, poate apela la impachetarile cu parafina.
Tratamentul local se poate face prin intermediul cremelor sau solutiilor ce contin lactobacili care echilibreaza flora microbiana locala.

Succes!
SF. NICOLAE SA VA OCROTEASCA SI SA VA IMPLINEASCA DORINTELE!

marți, 1 decembrie 2009

Cum definim anxietatea si cum ajutam cu ESSENTE FLORALE BACH

Tensiunea nervoasa, framantarile interioare, nelinistea, teama si ingrijorarea sunt componentele care se se manifesta in grade diferite la o persoana anxioasa.
Acestea sunt un cumul de emotii care pot fi cauzate de schimbari bruste de situati in viata
personala sau in viata sociala, si pentru care nu suntem intotdeauna pregatiti, situatii care ne expun unui risc, situatii care preconizeaza unele intamplari neplacute, situatii in care ne pierdem siguranta.
Redam mai jos remediile care pot armoniza psiho-emotional persoanele care sufera de anxietate:

RESCUE REMEDY este rezultatul combinarii a cinci remedii si este indicat in stari de șoc instalat la aflarea unei vesti proaste, pierderea unei persoane dragi, a unui loc de munca, a unui accident sau alte situatii grave.
NUC (WALNUT) indicat celor care trec sau urmeaza sa treaca printr-o schimbare (loc de munca, oras/tara unde locuieste, profesie, casatorie) si datorita acestei schimbari se instaleaza sentimentul de nesiguranta.
CASTAN ALB (WHITE CHESTNUT) sunt indicate persoanelor care oricat se straduiesc, le vin in minte ganduri repetitive, manifestand ingrijorari exaggerate, insotite adesea de insomnii.
TURITA MARE (AGRIMONY) indicate persoanelor care aparent sint vesele, afiseaza o infatisare zambitoare si optimista, insa ascund conflicte interioare datorate unor probleme si neintelegeri de proportii mai mari sau mai mici.
CRETISOARA (MIMULUS) se recomanda persoanelor care au trecut printr-o experienta neplacuta sau traumatizanta si aceasta teama le revine ori de cite ori este posibil sa treaca prin acea experienta sau numai amintindu-si de ea.
CASTANUL ROSU (RED CHESTNUT), de acest remediu au nevoie toate persoanele care traiesc teama intensa ca nu cumva sa se intample ceva neplacut, grav cu persoanele dragi lor
PLOP TREMURATOR (ASPEN) se da acest remediu celor care traiesc o teama intensa care se manifesta la nivel fizic, prin transpiratii reci, palpitatii, fiori, nod in gat, fara sa poata preciza cauza acestei temeri.
De recomandat este sa va observati orice modificare psiho-emotionala si sa o echilibrati cu ajutorul acestor ESSENTE FLORALE BACH care sunt un dar divin si ne pot ajuta sa traim viata placut si armonios .
DOAMNE AJUTA!